Ukrán Magyarország / Українська Угорщина

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Ukrán Magyarország / Українська Угорщина » Oktatás » Oktatási tanfolyamok

Oktatási tanfolyamok

Posts 1 to 2 of 2

1

Helló. Nem hiába írják, hogy eleinte mindenki élvezi az elbocsátást, örülnek, hogy elment a munkából, és személy szerint az otthoni „ültetésem” második hónapjában már nagyon meguntam, és szeretnék magammal kezdeni valamit. Ezért arra gondoltam, talán elmegyek egy edzésre, kipróbálni magam valami újban? Régóta érdekelnek az oktatási kurzusok, de még mindig nem volt szabad időm rá. Mondja, talán tudja, hol lehet ezzel kapcsolatban felkeresni az interneten?

Last edited by Demok (2022-05-10 15:34:45)

0

2

Volt elég szabadidőm a szülési szabadságon. A nagymamám nagyon sokat segített kevéssel. Játszott vele és sétálni ment. És akkor még tanultam. Így volt elég időm tanulni, és valami érdekeset tudtam csinálni. A szerző, és itt nemrég láttam olyan információt, hogy a Laba https://l-a-b-a.hu/ oktatási központjában csoportokat toboroznak különböző tanfolyamok tanulmányozására. Nézd meg, hogy ez az, amit keresel. Például a Canva grafikát választottam magamnak.

0

You are here » Ukrán Magyarország / Українська Угорщина » Oktatás » Oktatási tanfolyamok